انتشارات متخصصان

درباره کتاب

هزار و یک کتاب قبل از مرگ

با افراد کتابخوان (به معنای واقعی کلمه) همکلام شده باشید، می‌دانید علاقه شدیدی به کتاب‌های خودشان دارند! پشت هر کدام از کتاب‌های کتابخانه این افراد یک داستان وجود دارد. دقیقاً می‌دانند هرکدام چطور وارد کتابخانه شده است. چه کسی آن را خریده و یا از کجا تهیه کرده است. درباره کتاب این شیفته‌ی کتاب‌ها، داستان به همین جا ختم نمی‌شود. داستان کتاب همچنان ادامه دارد.

همه ما برخی کتاب در کتابخانه‌هایمان داریم که سال‌هاست آن‌ها را نخوانده‌ایم (حتی ممکن است هرگز هم نخوانیم!) یک سری کتاب دیگر هم داریم که بارها و بارها خوانده‌ایم و گاهی نیز صفحاتی از آن را می‌خوانیم. در واقع هیچکس با کتاب‌هایش به طور یکسان رفتار نمی‌کند!

درباره کتاب و مسائل پیرامون آن می‌توان مسائل مختلفی مطرح کرد اما در اینجا قصد داریم درباره کتاب‌هایی صحبت کنیم توجه ویژه‌ای به آن‌ها داریم و جایگاه ویژه کتابخانه را به آن اختصاص می‌دهیم. کتاب و یا کتاب‌هایی که برای همیشه گوشه‌ی ذهن ما نشسته‌اند و مدام به قسمت‌هایی از آن فکر می‌کنیم.

ما هم در کافه‌بوک اهمیت و جایگاه این کتاب‌ها را به خوبی درک می‌کنیم و در قسمت‌های مختلف سایت بخش‌های مهمی از کتاب‌های مختلف را نقل کرده‌ایم و چه بسا مطالب بسیار زیادی داریم که فقط به بخش‌های جذاب و مهم کتاب‌های مختلف اشاره می‌کنیم. به عنوان مثال درباره کتاب جنایت و مکافات – درباره کتاب جستجوی زمان از دست رفته – درباره کتاب برادران کارامازوف – درباره کتاب پیرمرد و دریا مطالب زیادی منتشر کرده‌ایم و بخش‌های مختلفی از این کتاب‌ها را چه در سایت و چه در شبکه‌های اجتماعی منتشر کرده‌ایم.

درباره کتاب

با اشاره به همه این نکات، قصد داریم در آیند مطالب متفاوتی منتشر کنیم. نقل کردن بخش‌هایی از کتاب برای کسانی که آن کتاب را نخوانده‌اند بسیار هیجان انگیز است و چه بسا افراد زیادی را مشتاق به خواندن کند.

اما در مطالب جدیدی که به مرور منتشر می‌کنیم قصد داریم علاوه بر اشاره به بخش‌های مختلف یک کتاب به گفتگو درباره کتاب بپردازیم! قصد داریم درباره تاثیری که کتاب‌های مشخص روی افکار، شخصیت و زندگی ما داشته‌اند صحبت کنیم. به نحوی می‌خواهیم حاشیه‌نویسی‌هایی که در کتاب‌ها انجام داده‌ایم را در اینجا مطرح کنیم.

درباره عادت حاشیه‌نویسی و اهمیت آن زیاد صحبت می‌شود. تا جایی که ما دیده‌ایم این یادداشت‌ها همیشه ارزش کتاب‌ها را بالا برده‌اند. یک فرد کتاب‌خوان کتاب قدیمی و از ریخت افتاده خود را هرگز با یک کتاب تازه و شیک که خام است – حاشیه‌نویسی‌های خودش را شامل می‌شود – عوض نمی‌کند. اگر یک زمانی از فردی کتابی هدیه گرفتید که زیر جمله‌های آن خط کشیده شده بود و یا در حاشیه یادداشت‌هایی داشت و مواردی از این قبیل، تردید نکنید که کتاب ارزشمندی هدیه گرفته‌اید.

تلاش ما این است در مطالبی که منتشر می‌کنیم علاوه بر صحبت درباره مطالب کلی کتاب، درباره بخش‌های ریز ولی مهم که هسته اصلی کتاب و پیام اصلی کتاب در آن نهفته است نیز صحبت کنیم و شما کاربران کتابخوان را به مشارکت دعوت کنیم تا یادداشت‌ها و افکار خود را پیرامون آن با ما به اشتراک بگذارید.

این نوع مطلب در قالب دعوت به گفتگو منتشر خواهد شد و در ابتدای هر مطلب توضیحات مختصری نیز ارائه خواهد شد. لطفاً اگر شما هم نظری در این باره دارید حتما با کامنت گذاشتن در پایین همین صفحه ما را در این مسیر کمک کنید. یا اگر قصد دارید درباره کتاب ویژه‌ای صحبت کنیم حتماً در قسمت کامنت به آن اشاره کنید. در نظر داشته باشید که این مطالب با همراهی و همفکری شما تکمیل خواهد شد.

درباره کتاب

فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب

امتیاز شما به مطلب

دوست داشتم: 69
دوست نداشتم: 41
میانگین امتیازات: 1.68

چاپ کتاب

11 دیدگاه در “درباره کتاب

کتاب عملیات تک نفره تفنگدار دریایی نوشته مجید ملکی را از کجا می توانم تهیه کنم.

کتاب عملیات تک نفره تفنگدار دریایی نوشته مجید ملکی
که به همت اداره کل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس در سال ۱۴۰۲ به چاپ رسیده جهت مطالعه علاقمندان پیشنهاد می شود

سلام کتاب عملیات تک نفره تفنگدار دریایی نوشته مجید ملکی را در کنگره ۱۰ هزار شهید کادو گرفتم کتاب بسار خوبی است.

اخیرا کتابی در حوزه دفاع مقدس بنام عملیات تک نفره تفنگدار دریایی نوشته مجید ملکی بطور اتفاقی بدستم رسید و آن را مطالعه کردم که کتابی بی نهایت خوب و تاثیر گذار بود . این کتاب که یک عملیات نظامی تفنگداران نیروی دریایی ایران را در سال ۱۳۶۴ بازگو می کنند بسیار روان و بون حاشیه پردازی نوشته شده و نویسنده توانسته مخاطب را در آ صحنه های دلهره آور سهیم سازد .

سلام میشه اخر کتاب خاطراتی که ما نگه می داریم و اگه کسی متوجه شده توضیح بده چون هیچی ازش نفهمیدم

عاشقان کتاب هیچ وقت دوست ندارند که کتابی از کتابخانه شان کم شود حتی کتابهای درسی. اما وقتی تمام اتاقت را کتاب پر کرده مجبوری برای کتابهای جدید جا بازکنی و برخی از کتابهایت را به هر طریقی رد کنی برود. اما این کار مانند این است که قسمتی از وجودت را می کنی و دور می اندازی.

سلام
چقدر کار خوبی میکنید که میخواید قسمتی از کارتون رو به گفتگوی کتابی اختصاص بدید
علاوه بر کامنت گذاری، من شخصا خیلی علاقه دارم که همین گفتگوها در قالب ویدیو کال و آنلاین و جمعی باشه. لذت گفتگو موقعیه که در یک جمعی باهم حرف بزنیم و نه صرفا یادداشت گذاری برای هم دیگه، از اونجایی که برقراری جلسات حضوری سخته و نشدنیه جلسات آنلاین جایگزین خیلی خوبیه. و پیشنهاد میکنم از این نوع جلسات هم برگزار کنید. خیلی عالی میشه.

کتاب جمع کن ها با کتابخوان ها تفاوت دارند…
کتابخوان ها برای اینکه کتاب بیشتری بخوانند کتابهای قبلی را رد می کنندبروند…من بعضی کتابها را که حیفم آمده رد نکرده ام مثلا به کتابخانه بعد ناراحت می شوم چون فکر می کنم کتاب را در خانه زندانی کرده ام‌در صورتی که این کتاب می توانست خیلی جاها مفید واقع شود…

لذتی توی کتاب جمع کنی هست که توی کتابخونی نیست

با سلام.البته این دو لزوما” تفاوتی با هم ندارن.خیلی از عاشقان کتابخوانی، دلبسته ی جمع کردن کتاب هم هستند.به این معنی که دوست دارن کتابهاشون رو همیشه پیش خودشون در اختیار داشته باشن.اگه هم امانت دادن ، دوباره بهشون برگردانده بشه

عالی شد:) خیلی منتظر این بخش از سایت هستم..

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *