داستان نویسی

مرور کتاب

https://www.iranketab.ir/

به احتمال زیاد برای شما هم اتفاق افتاده که گاهی با خود فکر کنید تعداد کتاب‌هایی که هنوز نخوانده‌اید بسیار زیاد است و اگر تمام وقت مطالعه کنید، باز هم زمان کافی در اختیار نداشته باشید. چطور می‌توان همه کتاب‌های خوب در جهان را خواند و یا با گوشه‌ای از تمام نویسندگان بزرگ آشنا شد و حداقل یکی از کتاب‌هایشان را خواند؟ در این میان، آیا می‌توان با مراجعه به مطالب معرفی و مرور کتاب در انتخاب کتاب، به شکل بهتری عمل کنیم؟

همان‌طور که احتمالاً می‌دانید، هدف ما در کافه‌بوک دقیقاً همین است که شما کاربران گرامی، کتاب‌های بهتر و ارزشمندتری برای مطالعه انتخاب کنید. به همین خاطر در این مسیر با منتشر کردن معرفی کتاب، مرور کتاب و گاهی نقد کتاب به شما کمک می‌کنیم.

در دنیای کتاب، در سراسر جهان نیز، همواره این دغدغه وجود داشته و هنوز هم وجود دارد و لیست‌های کتابخوانی هر چند وقت یکبار به‌روز می‌شوند تا آثار جدید مورد توجه قرار گیرد. لیست ۱۰۰ کتاب برتر تاریخ، لیست ۱۰۰۱ کتابی که قبل از مرگ باید خواند و تمامی موارد شبیه به این، برای کمک به ما ایجاد شده‌اند و تلاش می‌کنند تا با بهترین نویسندگان و کتاب‌هایشان آشنا شویم.

با این حال، ممکن است بعد از خواندن کتاب‌های زیاد، هنگام صحبت با دوستانتان و یا حتی هنگامی که به کتابخوانه خود نگاه می‌کنید، متوجه شوید که از یک نویسنده خاص، هیچ کتابی نخوانده‌اید! یا ممکن است یک کتاب معروف و بسیار مهم که تقریباً همه آن را خوانده‌اند، اصلاً توجه شما را هم جلب نکرده باشد. در نظر بگیرید، کتاب‌هایی مانند صد سال تنهایی و یا کتاب ۱۹۸۴ آنچنان معروف و مهم هستند که محال است شما در طول زندگی اسم‌شان را نشنیده باشید. ولی شنیدن اسم یک کتاب، با خواندن آن، داستان کاملاً متفاوتی دارد.

مرور کتاب

این مشکل برای ما نیز در کافه‌بوک رخ داده است. تا به امروز، بیش از ۱۰۰۰ کتاب در کافه‌بوک به شکل معرفی و مرور کتاب منتشر شده است اما هنوز جای خالی کتاب‌های زیادی احساس می‌شود. کم نیستند افرادی که در قسمت کامنت‌ها اشاره می‌کنند که هنوز مطلبی درباره فلان کتاب در سایت منتشر نشده است و یا از فلان نویسنده هنوز هیچ رمانی معرفی نشده است!

خود ما نیز از این موضوع ناراحتیم و تلاش می‌کنیم تا جای خالی این کتاب‌ها را سریع‌تر پُر کنیم. به همین خاطر در این مسیر به کمک شما احتیاج داریم.

از شما می‌خواهیم در جهت معرفی و مرور کتاب‌های مهم، برای ما بنویسید که جای خالی کدام کتاب یا نویسنده در سایت خالی است و بهتر است ما در کافه‌بوک هرچه سریع‌تر به سراغ آن‌ها برویم. لطفاً در قسمت کامنت‌های همین صحفه برای ما بنویسید تا هرچه زودتر همه ما با کتاب‌های بهتری آشنا شویم. منتظر نظرات شما در قسمت کامنت‌های همین مطلب هستیم.

[ همراه ما باشید در: کانال تلگرام کافه بوک ]

مرور کتاب

پیرامون مسائل کتاب و کتابخوانی، می‌توانید مطالب زیر را در کافه‌بوک دنبال کنید:

  1. چگونه بیشتر کتاب بخوانیم؟
  2. آثار ادبی را چگونه باید خواند؟
  3. چرا ادبیات؟
  4. قیمت کتاب
  5. ترجمه‌ی خوب
  6. چه کتابی بخوانیم؟
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب

امتیاز شما به مطلب

دوست داشتم: 10
دوست نداشتم: 8
میانگین امتیازات: 1.25

انتشارات متخصصان

7 دیدگاه در “مرور کتاب

سلام خسته نباشید از نویسندگانی همچون ژول ورن و هانس کریستین اندرسن و الکساندر دوما و کتابهایی مث هری پاتر و ارباب حلقه ها و الیس در سرزمین عجایب و همینطور زنان کوچک و مائده های زمینی اثر اندره ژید و به سوی فانوس دریایی اثر ویرجینا وولف و جایی که خرچنگ ها اواز میخوانند و قصه های هزار و یک شب و کلیله و دمنه فعلا اینا به ذهنم میرسه و در سایت شما این نویسندگان و این کتابها رو ندیدم

سلام – ممنون از کتاب‌های خوبی که اشاره کردید، حتماً در نظر می‌گیریم این موارد رو

مدیر محترم مقاله‌ای هم در باب موازی‌خوانی کتابها، نحوه‌ی انجام این روش و مزایا و معایبش هم در سایت بزارید

سلام – حتماً در رابطه با این موضوع هم مقاله منتشر خواهیم کرد.

سلام خسته نباشید.
بنظرم راجب کتاب های چارلز دیکنز و والتر اسکات و ویکتور هوگو مطلب بگذارید.
و لطفا کتاب های استیون هاوکینگ رو معرفی کنید
والبته کتاب های برتراند راسل (چون کلا تو ایران راجب کتاب های این آدم بزرگ نوشته شده است) و کتاب های ویل دورانت مثل تاریخ فلسفه و لذات فلسفه.
ممنون

درود و وقت بخیر
اول از همه بابت سایت خوب و مفیدتون از شما تشکر میکنم
در رابطه با یک سری کتاب ها، میشه به آثار چارلز دیکنز و یک سری کتاب های معروف در ادبیات همچون تصویر دوریان گری یا کتاب موبی دیک اشاره کرد که جای اونها در سایت خالیه.

سلام – به کتاب‌های خوبی اشاره کردید. واقعا جای این دو کتاب خالی است و حتما به سراغ معرفی و مرور این دو کتاب ارزشمند خواهیم رفت. در خصوص آثار چارلز دیکنز هم حتما بررسی کلی خواهیم داشت.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *