نشانک

کتاب بیشعوری

هزار و یک کتاب قبل از مرگ

کتاب بیشعوری با عنوان فرعی راهنمای عملی شناخت و درمانِ خطرناک‌ترین بیماری تاریخ بشریت، اثری است که می‌توان موضوع آن را روانشناسی، خودشناسی، شخصیت‌شناسی، اختلالات شخصیتی و رفتارشناسی در نظر گرفت اما با این حال، کتاب بیشعوری در درجه اول یک کتاب طنز است. (با وجود اینکه کتاب بیشعوری یک کتاب طنز و روانشناسی است و ما در کافه‌بوک جایی در فهرست مطالب خود، دسته طنز یا طنز روانشناسی نداریم، این کتاب را در دسته روانشناسی قرار داده‌ایم و در این معرفی نیز، لینک کتاب‌های مرتبط با موضوع روانشناسی قرار داده شده است.)

پشت جلد کتاب بیشعوری متنی آمده است که به خوبی تصویری از بیشعوری و افراد بیشعور ارائه می‌کند. سوال‌هایی در این متن پرسیده می‌شود که بدون شک بیشتر ما پاسخ مثبتی برای آن‌ها داریم:

آیا از اینکه همسایه‌تان زباله‌هایش را در جوی آب می‌ریزد عصبانی هستید؟ آیا تا به حال پیش آمده که در اداره‌ای برای گرفتن یک امضا روزها و ساعت‌ها در آمدوشد باشید؟ آیا احساس می‌کنید برخوردهای رئیس‌تان با شما توهین‌آمیز است؟ آیا با شنیدن حرف‌های سیاست‌مداران دچار رعشه و ناسزاگویی می‌شوید؟ هیچ دلتان خواسته یک صندلی را بر فرق پزشکی بکوبید که بدون آنکه اجازه بدهد در مورد بیماری‌تان توضیحی بدهید شروع به نوشتن نسخه کرده است؟ آیا از دیدن مجری‌های تلویزیون عصبی می‌شوید؟ آیا وسوسه خفه‌کردن فامیل‌هایی که دائما مشغول فضولی و نصیحت و بزرگ‌تری‌اند، زیاد به سراغتان می‌آید؟ با همکاران از زیرِ کار دررو و زیرآب‌زن زیاد دست به یقه می‌شوید؟ آیا هر هفته دوستانی به سراغتان می‌آیند که بخواهند شما را به فعالیت تجاری یا آیین جدیدی دعوت یا دست‌کم چاگرایتان را باز کنند؟ رابطه‌تان با همسرتان چطور است؟ به فکر جداشدن از او هستید یا آن‌قدر شرور است که حتی جرئت جداشدن از او را هم ندارید؟

برای خرید کتاب بیشعوری می‌توانید به لینک زیر مراجعه کنید و به آسان‌ترین شکل ممکن کتاب را همراه با تخفیف ویژه تهیه کنید:

مترجم کتاب بیشعوری – محمود فرجامی – در مقدمه خود می‌نویسد:

شاید بی‌شعوری یک «بیماری» است و مثل تمام بیماری‌ها برای پیشگیری و درمانش باید آن را درست شناخت. هرچقدر یک بیماری خطرناک‌تر و شایع‌تر باشد، شناخت و مقابله با آن ضروری‌تر است، اما بی‌شعوری مهلک‌ترین عارضه کل تاریخ بشریت است که تاکنون راهکاری علمی برای مقابله با آن ارائه نشده است. بی‌شعوری حماقت نیست و بیشتر بی‌شعورها نه‌تنها احمق نیستند، که نسبت به مردم عادی از هوش و استعداد بالاتری برخوردارند. خودخواهی، وقاحت و تعرض آگاهانه به حقوق دیگران که بن‌مایه‌های بی‌شعوری‌اند، بیشتر از سوی کسانی اعمال می‌شود که از نظر هوش، معلومات، موقعیت اجتماعی و سیاسی و وضع مالی، اگر بهتر از عموم مردم نباشند، بدتر نیستند.

نویسنده کتاب بیشعوری – خاویر کرمنت – نیز در مقدمه خود می‌نویسد:

چه بی‌شعور باشید و چه درگیر با بی‌شعورها، با انتخاب این کتاب دست‌کم راهنمای خوبی انتخاب کرده‌اید و راه را عوضی نرفته‌اید.

[ لینک: روانشناسی عزت نفس اثر ناتانیل براندن ]

کتاب بیشعوری

خلاصه کتاب بیشعوری

همان‌طور که از عنوان کتاب برمی‌آید، این کتاب در مورد بیشعوری است. قالب اصلی کتاب طنز است و بسیار مهم است که این موضوع را مورد توجه قرار دهید. در این کتاب شما باید یک اثر که از نتایج تحقیقات و نظر دانشمندان حوزه‌های مختلف استفاده کرده باشد، روبه‌رو نیستید.

نویسنده در ابتدای کتاب، مقدمه‌ای از زندگی خودش و اینکه چطور متوجه شده آدم بیشعوری است ارائه می‌کند و توضیح می‌دهد که چگونه رفتار خود را اصلاح کرده است و حالا می‌خواهد به دیگر بی‌شعورها هم کمک کند تا آن‌ها خودشان را اصلاح کنند. خاویر کرمنت اعتقاد دارد که شاید نتوان تعریف دقیقی از بیشعوری ارائه کرد اما می‌توان به‌راحتی آن را تشخیص داد.

این کتاب در ۵ بخش اصلی و ۲۴ فصل نوشته شده است.

بخش اول: چه کسی بی‌شعور است و چرا یک نفر باید بخواهد بی‌شعور باشد؟

  • سرگذشت فرد
  • چند سرگذشت دیگر
  • تعریف بی‌شعوری
  • ماهیت بی‌شعوری
  • شدت بی‌شعوری

بخش دوم: انواع بی‌شعورها

  • بی‌شعور اجتماعی
  • بی‌شعور تجاری
  • بی‌شعور مدنی
  • بی‌شعور مقدس‌آب
  • بی‌شعور عرفان‌باز
  • بی‌شعور دیوان‌سالار
  • بی‌شعور بیچاره
  • بی‌شعور شاکی

بخش سوم: وقتی جامعه بی‌شعور می‌شود

  • تجارب به‌مثابه بی‌شعور
  • دولت به‌مثابه بی‌شعور
  • خواندن، نوشتن و بی‌شعوری
  • بی‌شعوری در رسانه، یک اپیدمی واقعی

بخش چهارم: زندگی با بی‌شعورها

  • کار کردن با بی‌شعورها
  • وقتی دوست بی‌شعور است
  • ازدواج با آدم بی‌شعور
  • بی‌شعور مادرزاد
  • فرزندانِ والدین بی‌شعور

بخش پنجم: راه نجات

  • مراحل درمان
  • وسایل درمان

جنبه طنز کتاب موضوعی است که خواندن آن را راحت و لذت‌بخش می‌کند. به عنوان مثال، در ابتدای هرفصل یک نقل‌قول آمده است که عموما بسیار خنده‌دار هستند. نقل‌قول هایی تمسخرآمیز و ابداعی. چند نمونه از این نقل‌قول‌ها:

اگر بی‌شعورها عاشق می‌شوند فقط به یک دلیل است: می‌خواهند در هیچ‌چیز کم نیاورند، از جمله عشق. -وینیفرد، عاشقِ شکست‌خورده یک بی‌شعور (کتاب بیشعوری – صفحه ۲۹)

بزرگ‌ترین راز خلقت این نیست که خدا چرا جهان را خلق کرده است، بلکه این است که چرا بی‌شعورها را این‌قدر گستاخ و منفور آفریده است.  -دیوارنوشته‌ای پشت یک در، در کلیسای بوستون (کتاب بیشعوری – صفحه ۵۱)

اگر هفته‌ای دست‌کم یک بار در اعتراضی مدنی شرکت نکنم، حُناق می‌گیرم. علت اعتراض مهم نیست، مهم خود اعتراض کردن است که به خاطر آن زندگی می‌کنم.  -هنریتا براون، یک اکتیویستِ بی‌شعور تحت درمان (کتاب بیشعوری – صفحه ۱۱۱)

تا زمانی که معلم کودکستان، من را برای اولین بار در عمرم به اسم «کوین» صدا نزده بود، نمی‌دانستم که اسمم «اوهوی گوساله» نیست. -کوین، فرزند والدین بی‌شعور (کتاب بیشعوری – صفحه ۱۹۹)

[ لینک: روش برخورد با افراد دشوار ]

خلاصه کتاب بیشعوری

درباره کتاب بیشعوری اثر خاویر کرمنت

ممکن است شما هم این عکس را دیده باشید که در آن: ماشینی در جایی که پارک ممنوع است توقف کرده و کسی یک جلد کتاب بیشعوری زیر برف‌پاک‌کن آن ماشین قرار داده است. احتمالا یادداشتی هم در کنار کتاب قرار داده‌اند که: لطفا تولید مثل نکنید.

کتاب بیشعوری با وجود اینکه یک کتاب معتبرِ علمی نیست، اما حرف‌های مهمی برای گفتن دارد. حرف‌هایی که ممکن است برای یک خواننده جدی بسیار آگاهی دهنده باشد. حرف‌هایی که شاید در قالب طنز بهتر بتوان آن‌ها را بیان و به خواننده منتقل کرد.

اما در مورد این کتاب یک نکته مهم و اساسی وجود دارد که نباید آن را از یاد برد. خواننده کتاب بیشعوری باید مراقب باشد در دام خودبرتربینی (!) گرفتار نشود. این طبیعی است که عموم آدم‌ها در مورد خودشان موضوعات منفی را قبول نکنند و به خودشان به عنوان یک انسان متشخص و بافرهنگ نگاه کنند. (مخصوصا کسانی که کتاب هم می‌خوانند.) چه کسی دوست دارد فکر کند که یک بیشعور است؟ مسلماً هیچ‌کس. پس وقتی سراغ این کتاب رفتید باید با این ذهنیت شروع به خواندن آن کنید که من در پی اصلاح رفتار خودم هستم نه اینکه انسان‌های بیشعور را بهتر بشناسم که فردا در خیابان یا سر کار یا هرجای دیگر آن‌ها را شناسایی کنم.

این کتاب را برای آن نخوانید که از این به بعد هر رفتار نامناسب و نادرستی مشاهده کردید، فورا به آن شخص کتاب بیشعوری را معرفی کنید.

به‌شخصه هنگام مطالعه کتاب، کاغذ و قلمی در کنار خودم قرار دادم و بعد از هرفصل، رفتارهای نامناسب خودم را یادداشت می‌کردم تا در مورد آن‌ها فکر کنم و با رفتارهای بهتر و مناسب‌تری جایگزین‌شان کنم. چیزی که در انتهای به عنوان تمرین نیز آمده است و از خواننده می‌خواهد این کار را انجام دهد. در کل تمرین‌هایی در انتهای هر فصل قرار دارد که مانند خود کتاب جنبه طنز دارد اما تمرین‌های خوبی هستند و می‌تواند هرکسی را در مورد رفتار خودش به فکر فرو ببرد.

به شما هم پیشنهاد می‌کنم هنگام مطالعه این کتاب از همین روش استفاده کنید. من فکر می‌کنم بهترین راه برای داشتن جامعه‌ای بهتر و فرهنگی غنی‌تر این است که از خودمان شروع کنیم و رفتارهای خودمان را اصلاح کنیم. چون در نهایت این تک تک ما هستیم که جامعه را شکل می‌دهیم.

از این کتاب خوب، می‌توان مسائل و چیزهای مهمی یاد گرفت.

نقاشی روی جلد کتاب اثری از ادوارد مونک نقاش برجسته نروژی در سبک هیجان‌نمایی است. این تابلو جیغ نام دارد.

[ لینک: هنر شفاف اندیشیدن اثر رولف دوبلی ]

جملاتی از متن کتاب بیشعوری

هر آدمی، چه پولدار و چه بی‌پول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بی‌شعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچ‌کدام مانع از ابتلا به این عارضه نمی‌شوند. به عبارت دیگر، بی‌شعوری مرضی است که می‌تواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند. (کتاب بیشعوری – صفحه ۴۸)

تقریبا همه در این امر اتفاق نظر دارند که بی‌شعور کسی است که رفتار وقیح و نفرت‌انگیزی را به صورت کاملا ارادی و عمدی از خود بروز می‌دهد و از ایجاد اختلالی که در کارها به وجود آورده و آزاری که به دیگران رسانده قلبا خوشحال است. (کتاب بیشعوری – صفحه ۵۲)

بی‌شعورها همیشه وجود داشته‌اند و اکنون بیشتر از همیشه وجود دارند. تمام آنچه درباره تاریخ بی‌شعوری باید دانست، همین است. (کتاب بیشعوری – صفحه ۵۴)

بی‌شعورها همیشه در حکم معمایی برای دیگرانند. کارهایشان همان‌قدر متناقض و ناساز است که یک جوجه‌تیغی بخواهد بادکنک بفروشد. این مشکل پیش از هر چیز به خودفریبی و دمدمی مزاجی بی‌شعورها بازمی‌گردد. (کتاب بیشعوری – صفحه ۸۱)

رام‌ترین نوع بی‌شعورها، بی‌شعورهای آب‌زیرکاهند. البته منظور این نیست که این نوع بی‌شعورها کم‌خطرتر از بقیه بی‌شعورهایند، بلکه منظور این است که زیاد به چشم نمی‌آیند. بی‌شعورهای آب‌زیرکاه با مشاهده واکنش جامعه نسبت به بی‌شعورهای تمام‌عیار ترجیح می‌دهند که پشت نقابی از مهربانی و خونسردی پنهان شوند، اما در عین حال همواره می‌دانند که چگونه این خنجر غلاف‌شده را به‌موقع بیرون بکشند و بدون اینکه هیچ‌کس تصورش را بکند، کار خودشان را بکنند. (کتاب بیشعوری – صفحه ۹۱)

یکی از چیزهایی که بی‌شعورهای عرفان‌باز در آن استادند، هنر سرقت تالیفات و اختراعات دیگران است. احتمالا به عقیده آنها که معتقدند همه‌چیز از آنِ خداوند است، تنها چیزی که در سرقت ایده‌ها و حتی ابداعات دیگران و ادعای تملکشان جایز نیست، درنگ است. (کتاب بیشعوری – صفحه ۱۲۹)

تنها راه بهبود کیفیت آموزشی، بیرون کردنِ بی‌شعورها از نظام آموزشی و بازگرداندن اهداف اصلی آموزش و پرورش، یعنی آموختن فکر کردن، خواندن و نوشتن به بچه‌هاست. (کتاب بیشعوری – صفحه ۱۶۷)

بزرگ‌ترین معضل در کار کردن با بی‌شعورها، این است که محال است پا روی دم آدم‌ نگذارند. وقتی که همکار بی‌شعورتان بعضی از گزارش‌هایتان را می‌دزدد یا به رئیستان می‌گوید که احتمال دارد معتاد شده باشید، چکار می‌توانید بکنید؟ (کتاب بیشعوری – صفحه ۱۸۲)

سخت‌ترین مرحله در درمان و ترک بی‌شعوری همان مرحله نخست است؛ یعنی پذیرفتنِ بی‌شعور بودن. هیچ‌کس دوست ندارد قبول کند که بی‌شعور است و بنابراین لحظه برداشتن نخستین گام، دردآور است. لحظه‌ای که رسیدن به آن، شهامت و اراده بالایی نیاز دارد. (کتاب بیشعوری – صفحه ۲۰۹)

زندگی یک بی‌شعور تحت درمان، نبردی دائمی با خطر بازگشت بی‌شعوری است. (کتاب بیشعوری – صفحه ۲۲۷)

مشخصات کتاب

  • عنوان اصلی: کتاب بیشعوری
  • عنوان فرعی: راهنمای عملی شناخت و درمانِ خطرناک‌ترین بیماری تاریخ بشریت
  • نویسنده: خاویر کرمنت
  • ترجمه: محمود فرجامی
  • انتشارات: تیسا
  • تعداد صفحات: ۲۳۲
  • قیمت چاپ بیست و دوم – سال ۱۳۹۳: ۱۵۰۰۰ تومان

نظر شما در مورد کتاب بیشعوری چیست؟ آیا این کتاب را خوانده‌اید؟ لطفا نظرات خود را با ما در میان بگذارید.


» معرفی چند کتاب دیگر:

  1. انسان در جستجوی معنی
  2. راز سایه
  3. هنر عشق ورزیدن
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب

امتیاز شما به مطلب

دوست داشتم: 952
دوست نداشتم: 473
میانگین امتیازات: 2.01

چاپ کتاب

66 دیدگاه در “کتاب بیشعوری

لای برگای کتابا دنبال خودت نگرد
زیر آوار نقابا دنبال خودت نگرد

واقعا درسته وقت و عمر انسان گران بهاست اما بنظرم ارزش این را دارد که در هفته چن ساعتی را مختص مطالعه غیر درسی قرار دهد. حتما در هفته پیش رو این کتاب رو بخونید چرا که متوجه تغییرات خود خواهید شد. من بعنوان هدیه به شخصی این کتاب جالب رو دادم ک برایم بسیار عزیز بود اما بخاطر رفتار و برخورد اشتباه و نادرستش جایگاهش کمرنگ شده بود.. متوجه شدم خیلی کار خوبی کردم چون واقعا اصلاح شد بدون اینکه ناراحتی بوجود بیاد. 🌱🌱🌱

به نظر من مترجم ذهنش فقط ترجمه دقیق کلمات بوده و کتاب حس و روح نداره فکر میکنم زیبایی کتاب به علت ترجمه ضعیف از بین رفته باشه

به این کتاب حسی ندارم
دکتر انوشه میگه
همه‌ی انسانها ی زمانی نادان بودن
در زمان تولدمون همه نادانیم
ولی انسان نادان با آموزش غلط دیگه اسمش نادان نیس بلکه احمقه یا همین بی شعور
انسان جاهلو میشه تغییر داد ولی متحول کردن انسان احمق و بیشعور اگه غیرممکنم نباشه خیلی سخته‌ و فرآیند باشعور سازیِ هر آدمی یه پروژه طولانیه…
در کل این کتابو آموزنده نمیدونم صرفا فقط..
راستش…
اصن نمیدونم دکتر چی میخواس بگه…
شاید جملات طنز و جالبی داشته باشه ولی برآیندش همچین چیز دوست داشتنی‌ای نیس…
با احترام!

در اینکه تمام مردم بیشعورن شکی نیست
حتی خودم چون دارم به بقیه میگم بیشعور
فقط درصد بیشعوری مردم فرق میکنه و با شعور کامل نداریم
ولی میانگین بیشعوری ایرانی ها به نسبت خیلی بالاس و تو بالای لیست بیشعورترین کشورها قرار میگیریم
نمونش هم وضعیت رانندگیمون که همینکه بیشترین میزان تلفات رانندگی تو دنیا رو داریم سند معتبرشه، حتی اگه دلیل بیارین که خودروهامون داغونه هم با چیزی عوض نمیکنه چون همین مردم بیشعور میرن این ماشین های داغون رو چند برابر ارزش واقعی حتی پیش خرید میکنن
از ماست که بر ماست

خودکتاب ونویسنده ازبیشعورهای بزرگ هستند

سلام عزیزم جناب نویسنده کتاب بیشعوری و یا مترجم که سه چهار دفعه تو حاشیه پول بابت کتاب اخذ کردید من یک معتادم و نظرم در مورد این کتاب اینه که کاملا کپی برداری از کتابهای انجمن معتادان گمنام و الکلی های گمنام است خیلی راحت میشه هر نقص یک انسانو با در نظرگرفتن ساختاری که قبلا بیل ویتسون نوشته و یا فروهر استفاده کرد ببین نمیگم کمک نیست ولی یه کپی خیلی ماهرانه از دوازده قدم معتادانه و اگه کتابهای دیگه انجمنو تو مطالبتون درج کنید که دیگه مهشره رایتش من تا آخرش هم دقیق مطالعه کردم ولی نکته جالب توجه توش پیدا نکردم چون تو کتابهای انجمن بسبار دقیق و نکته ای با این مسائل برخورد شده م مثلاً ما اونجا میگیم فلانی هستم معتاد شما میگید فلانی یک بیشعور و الی آخر بهرحال از اینکه کپی حوبی برداشتید ممنونم راستی آدرس ایمیلمم گذاشتم اگه ناراحت بودی بگو برات پول یه پیتزا رو بفرستم

در یک کلمه افتضاح! این کتاب به راحتی میتواند یک جامعه را از پا در بیاورد و بیچاره کند چرا کهبه خواننده القا می کند: ” مسئولیت مشکلات شما بر دوش دیگری است” ، ” تو بری از خطا و بی شعوری هستی و دیگران بیشعور مطلق هستند این کتاب به طرز جنون آمیزی در ایران به شهرت دست یافت چراکه درصد بیشتر ایرانی ها تصور می کنند عامل بدبختی شان دیگران هستند دائم معترض و انگشت اتهامشان به سمت دیگران است خب این کتاب هم راهنمای خوبی برای چنین افرادی است که دائم دنبال مقصر می گردند

چه قبول داشته باشید چه نه
چیزی که ما هروز درگیرش هستیم ولی به نظر من اگاهی درمورد هرچیزی بهتر از ندانستنه
با احترام به نظر همه

دقیقا درسته و به نظر منم این کتاب واقعا مضخرف بود

کتاب رو باید چند بار خوند و حتی گوش کرد ما خیلی وقتها دچار حماقت میشیم خب یعنی شعور کافی بخرج ندادیم و عجول بودیم البته کتاب میگه که اغلب خودشون رو به بیشعوری میزنند تا پیشرفت کنند و مهم نیست چه کسانی رو له میکنند. من شخصا فک میکردم تمام اشتباهات و لغزشهام از عجله در فهمیدن هست و ناقص میبینم و میشنوم و نتیجه عملم درست نمیشه ولی با توجه به کتاب بیشعوری ،فقط درین کائنات، آدم بیشعور آفریده شده که هم حسود و هم عجول هست و آرام آرام با بزرگ شدن در محیطهای مختلف ، شعورش هم ،( با کمکی که طبیعتِ، باشعور، بهش میده)، رشد میکنه.من خودم خیلی دیر و کند میرسم،حماقتهای گذشته آینده رو میسازه…

عااالی … یا شاید هم چیزی فراتر از آن
گفتن این مطلب شاید خیلی درست نباشد، اما متاسفانه وقتی این کتاب را میخوانیم هر خط آن را در لحظه لحظه زندگی روزمره حس و تجربه کرده ایم

سایت شما واقعا معرکه است ممنون
از زحماتتون لطفا کتاب قدرت فکر از ژوزف مورفی رو ھم قرار بدید

باتشکرفراوان و به امید اصلاح جامعه بیشعورهاکه بزرگترین مانع افراددیگرهستند

کتاب خوبی هست و مطالب جالبی نوشته شده.
من دوستی دارم که تا قبل از خوندن این کتاب ا ز رفتارش تعجب میکردم و برام قابل درک نبود ولی از بعد از خواندن کتاب بهتر میتوانستم درکش کنم دلیل رفتارش برام روشن شد

هرایرانی باید این کتاب رابخواند
خاویر انگار بیشترازما به درد ماآشناسن

درکل کتاب خوبیه و از خوندنش پشیمون نمیشید. خیلی از بخشای این کتاب که در مورد(( شیوه ی آموزش , دولت و بیشعور های دیوان سالار )) توضیح داده بیانگر جامعه ی امروز ماست.

این کناب به نوعی توصیف کاملی است از افرادی که دچا اختلال شخصیت نارس یا خود شیفته هستند و خوندنش هم برای اونها و هم برای کسانیکه با این بیماران سر کلر دازن توصیه میشه بسیار جذابه من روانشناس هستم و به بیملرانم به صورت تکلیف خوندن این کتاب و بحث در موردش رو توصیه میکنم

ب نظرم تو این برهه زمانی اتفاقا همه بهتره مطالعه کنند چون خیلی شبیه ب جامعه ی ما هست.

کتاب خیلی خوبیه به نظر من همه باید بخونن این کتابو
نمیدونم چرا یه سریا میگن خوب نیست

هر انسانی نیاز داره این کتاب رو بخونه

دوست عزیز ایی کتاب همه رو داره بیشعور معرفی میکنه و میگه این دنیا هیچ آدمی خوب نیست

کتاب خیلی خوبیه حتما بخوانید همه ی ما کمی بیشعور هستیم

کتابی عالیست اگه بتونی باهاش ارتباط برقرار کنی و با هر گام که پیش میری نشونه های بیشعوری خودتو اطرافیانتو بیشتر کشف کنی ولی اگه نتونی وارد دنیاش بشی به نظرت کتابی سخیف میاد

کتاب خوبیه درجهت رشد فرهنگ جامعه ممنون

این کتابو اولین بار تو ۱۶ سالگیم خوندم. اصلا کتابی نیست که بار روان شناختی داشته باشه و به نظرم صرفا یک کتاب طنز و خنده داره. البته از حق نگذریم من واقعا با خوندنش به فکر فرو می رفتم و چند جا تونستم نشانه های بیشعوری رو تو خودم پیدا کنم. از این لحاظ کتاب خوبی بود چون باعث شد بی شعوری های خودمو کشف کنم و درصدد رفعشون بربیام.
در کل کتاب جالبیه، طنز خاصی داره و من با این نوع طنز خیلی حال می کنم. بی شعوری رو به کسایی که هنوز کودک درونشون فعاله توصیه می کنم.

به نظر میاد کتاب خوبی باشه اما نه به شدتی که مشهور شده !🤔

از نظر من خیلی کتاب خوبیع حتما بخونید

ببخشید کجا میشه این کتاب را خریداری کنم

شما می‌تونید کتاب رو از کتاب‌فروشی‌ها و یا فروشگاه‌های آنلاین کتاب تهیه کنید.

کتاب خوبیه
نگاه جدیدی به رفتار خودمان و اطرافیان مان می دهد.

هیچ وقت متاثر کتابی که همه تو یک برهه ی زمانی ازش تعریف میکنن,نشید
جسارتا اصلا کتاب جالبی نیست

ببخشید چرا کتاب جالبی نیست؟من خواستم‌بخرمش

من هنوز نخوندم البته به سخنرانی های آقای دانمشندگوش میدادم اتفاقی شنیدم که ایشون تاکید داشتن حتما بخونین انشالله که بتونه اثر گذارباشه به نظر من کتابی که خونده میشه باید تاثیرش رو خواننده ظاهر بشه وگرنه خوندن کتاب اگه سرسری باشه وبدون تامل هییچ فایده ای نداره اما من میخام خیلی خوب و با حوصله بخونم چون به نظر من کتابی که حاج آقا دانشمند توصیه میکنه حتما بخونین ممکن نیست بدرد نخوره قبلا هم یه کتابی ایشون معرفی کردن من خوندم خوب بود

من رفتم بخرم کتاب را فروشنده بهم گفت سه جلد داره ، این کتاب سه جلدی؟؟

من خیلی دوست داشتم این کتابوبخونم ولی وقتی نظراتوخوندم پشیمون شدم؛تعریفشوشنیده بودم ولی وقتی چند تاازمطالب کتابشوخوندم دیدم خیلیم کتاب جالبی نیس،نویسنده کلمه بیشعوررو خیلی راحت تو همه جمله هاش آورده..

شاید از نظر خیلی ها کتاب خوب و مناسبی باشه ولی من هیچ وقت نمیتونم این کتاب و خوب بدونم ،داخل این کتاب نویسنده به خودش و همه ی ملت ایران و خیلییییی اشخاص دیگه مثل وکیل ها و…. گفته بیشعور واقعا این کتاب برام قابل هضم نیست😑😑

به نظر من خود نویسنده بی شعور پنهان و آب زیرکاه است …

ب سلام من خوندمش خوب بود ، واسه رییسم بردم بخونه واقعا آدم بیشعوری است شاید بفهمه اینقدر نیروهاشو اذیت نکنه ، ولی متاسفانه بدتر شده ،همه رو به چشم بیشعور میبنه و کلی مثال از کتاب واسمون میزنه اصلا یه وضعی شده خنده دار

خوندمش . به نظر من اونقدر که به خاطر اسمش معروف شده داخل کتاب حرفی برای گفتن نداره. خیلی حرف های تکراری و شوخی های بی مزه داره با اسم گذاری برای هر نوع بیشعوری فقط پراکندگی موضوع رو زیاد کرده . در کل خوندنش بد نیست هر چند نیازی به اولویت نداره خوندنش

خیلی کتاب عالی هستش توصیه میکنم بخونین

به نظرم هیچ کتابی نمیتونه مزخرف باشه . خواننده باید مطلب را بگیرد. این واقعیت دارد که ما همواره از طرف همنوعانمون عذاب میکشیم

سلام کتاب خوبیه واژه بی شعوری رو به حالت معمولی درآورده ولی خیلی پراکنده گویی کرده. مترجمش خیلی مهمه توصیه می کنم ترجمه خانم طیبه احمدوند رو نگیریدترجمش واقعا افتضاحه. من خودم با حدث و گمان منظور نویسنده رو درک می کردم

با تشکر از توضیحات کاملتون.یکی از دوستان این کتاب رو بهم پیشنهاد کرده با توضیحات شما برای خریدن کتاب ترغیب شدم.یه سوال داشتم:میخواستم بدونم برا بچه سیزده ساله خوندنش توصیه میشه؟تو این سن میتونه مطالب کتابو درک کنه؟

سلام – همون طور که اشاره شد این کتاب به شکل طنز نوشته شده و فهم آن سخت نیست.

بسیار کتاب مزخرفی هست غیر علمی و سطح پایین. آنرا توصیه نمی کنم .

سلام دوستان بنظرمن بیشعوری مثل درخت پیچکه هرچقد زمان بگذره این درخت بزرگتر و بزرگتر میشه در صورتی میشه جلوش گرفت ک شناخته باشیش
و اگر کامل حسش کنی چ درد بزرگیه میتونی از ریشه ک خیلی سخته بسوزونیش ک اگه بازم جای دیگه ریشه نزنه

من موقع خوندن اعصابم بهم میریزه وقتی رفتار ادمای بیشعور رو تصور میکنم چون اینجور افراد واقعا غیر قابل تحمل هستن.

دقیقا درست گفتید اگه کتاب رو بخونید و در خودتون دنبال بیشعوری بگردید فایده داره وگرنه خیلی مضر و بی فایده میشه …مثلاً من در رانندگی بعضی وقتها بیشعور میشم متاسفانه…البته چون خیلی شنیدم که زنه بد رانندگی می‌کنه ،وقتی یه مرد بخواد بپیچه جلوم عمرا بش را بدم باید رو این کار کنم و حساسیت ام رو کنار بزارم

به نظر من آدم بیشعور خودش باید درست شه و هیچ راهی برای درمانش نیست …

آدمی که بیشعور باشه اهمیتی برای این نوشته نمیده چون بیشعور دیگه کاریش نمیشه کر

تا نصف کتاب رو خوندم و بعد سر کتاب داد زدم گفتم: تو فقط میخوای بفهمونی که همه آدما بیشعورن، خب اصلا من بیشعور. حالا چیکار کنم؟ جواب: هیچی نمیدونم.
به نظرم کتاب مناسبی نبود، یه جورایی انگار نا امید شدم.

به عقیده من این کتاب بار علمی نداره!
آدمای بیشعورو همه میشناسن
درضمن راه درمان این بیماری رو هم واگذار کرده به خواننده کتاب!
هیچ راه حلی ارائه نداده
تنها چیزی که از این کتاب یاد گرفتم یه سری حرفای +۱۸ بود که خب.. شاید یه جا بدرد بخوره : q

دوستان خیلی کتاب خوبیه .من خوندم تموم کردم عالی بود به همه توصیه میکنم بخونن
مرسی

هنوز این کتاب رو نخوندم اولین بار چن سال پیش چن صفحه شو خوندم ولی راستش ازش لذت نبردم الان با دیدن توضیحات جامع شما فک کنم باید تجدید نظر کنم حتما در لیست کتاب هام قرارش میدم در اولین فرصت خونده بشه..خیلی ممنون از مطالب بسیار مفیدتون.خدا قوت.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *