انتشارات متخصصان

کتاب ۱۹۸۴ | معرفی + اینفوگرافیک

https://www.iranketab.ir/

تقریبا غیرممکن است که شما بیشتر از ۲۰ جلد کتاب خوانده باشید و اسم جرج اورول و یا اسم کتاب های معروف او یعنی کتاب ۱۹۸۴ و کتاب قلعه حیوانات را نشنیده باشید.

کتاب ۱۹۸۴ در سال های اخیر به عنوان یک کتاب برجسته در محافل ادبی جهان بسیار مورد توجه بوده و نویسنده آن را در ردیف نویسندگان سرشناس ادبیات انگلیس قرار داده است. کتاب برجسته عصر – لقبی است که مطبوعات موثر انگلیس پس از انتشار کتاب ۱۹۸۴ به آن داده اند.


در پیشگفتار این رمان آمده است:

جرج اورول نویسنده کتاب ۱۹۸۴ قبل از نوشتن این کتاب نیز با نوشتن دو کتاب دیگر به نام روزهای برمه و مزرعه حیوانات شهرت فراوانی در کشورهای انگلیسی زبان و بعد در سراسر جهان به دست آورد. ولی کتاب ۱۹۸۴ ناگهان او را به عنوان یک استاد مسلم، به جهان معرفی کرد. زیرا وی در این کتاب یک قدرت تخیل حیرت آور را با یک رسم و شیوه قوی و مغز داستان نویسی در هم آمیخته و یک اثر کم نظیر به وجود آورده است.

کتاب ۱۹۸۴ یک رمان تخیلی محسوب می شود که در رد نظام‌های تمامیت‌خواه (توتالیتر) و کمونیسم نوشته شده است.

بر اساس این کتاب یک فیلم هم در سال ۱۹۵۶ ساخته شده است که دیدن آن خالی از لطف نیست، اما مثل همیشه پیشنهاد کافه‌بوک این است که شما اول کتاب را بخوانید.

  • بر اساس کتاب ۱۹۸۴ یک اینفوگرافیک تهیه شده است که می‌توانید در انتهای همین مطلب آن را مطالعه کنید.

معرفی کتاب 1984

خلاصه کتاب ۱۹۸۴

دنیای حیرت‌انگیز و ترسناکی که جرج اورول در رمان خود به تصویر کشیده از سه کشور بزرگ، مقتدر و بی‌رحم تشکیل شده است که دائما در باهمدیگر در جنگ هستند:

  • اوشینیا
  • اوراسیا
  • ایستیشیا

داستان کتاب ۱۹۸۴ در لندن، یکی از شهرهای بزرگ اوشینیا اتفاق می‌افتد.

دولت مرکزی اوشینیا یک دولت تمامیت‌خواه است که همه‌چیز را کنترل می‌کند و به شما می گوید که چه کاری انجام دهید، کجا حضور داشته باشید، با چه کسانی صحبت کنید، اوقات فراغت خود را چگونه سپری کنید، به چه چیزی فکر کنید، به چه چیزی باور داشتید باشید و خلاصه به معنای واقعی کلمه همه چیز را کنترل می کند و تحت نظر دارد.


حال اگر از شما خلافی سر بزند، (این خلاف شامل هرکاری و هرچیزی است که به نفع حزب نباشد. یعنی شما حتی اگر در ذهن خود از حزب تنفر داشته باشید و چهره شما این موضوع را نشان دهد، شما دچار جنایت فکر و جنایت چهره شده‌اید) شما ناپدید خواهید شد. یا به اصطلاحی که در کتاب آمده است بخار می‌شوید. دیگر هیچ مدرکی از وجود شما در هیچ جایی وجود نخواهد داشت و حتی خاطرات شما از ذهن دیگران پاک خواهد شد.


شخصیت اصلی رمان در قسمتی از کتاب می‌گوید:

هیچ‌چیز، جز چند سانتیمتر مکعبی که درون جمجمه بود، به شما تعلق نداشت.

در کشور اوشینیا مردم بیش از حد به کار گرفته می‌شوند، غذا به اندازه کافی نیست، آدم ها هویت ندارند، عشق و علاقه و احساس بین افراد ممنوع شده است، ساختمان‌ها به غیر از ساختمان‌های دولتی همه پوسیده و مخروبه هستند، موشک‌ها و خمپاره‌ها ناگهان منفجر می‌شوند و…


حزب، سه شعار معروف دارد که بر بدنه وزارت حقیقت حک شده است:

جنگ صلح است
آزادی بردگی است
جهل قدرت است

[ لینک مرتبط: کتاب دنیای قشنگ نو اثر آلدوس هاکسلی – کتاب که منتقدان آن را با کتاب ۱۹۸۴ مقایسه می کنند. ]


شخصیت اصلی کتاب ۱۹۸۴ وینستن اسمیت است که در وزارت حقیقت کار می‌کند. وینستن تنها زندگی می‌کند و با اینکه کارمند حزب است از آن تنفر دارد و بنابر یک سری از حوادث و اتفاقات که در کتاب نقل شده است، می‌داند که حزب، حیقیقت و باورهای مردم را تحریف می‌کند.

در ادامه کسی که وینستن از او می‌ترسید و همواره فکر می کرد او یک پلیس است یعنی جولیا وارد داستان می‌شود. جولیا رابطه‌ای مخفیانه‌ با وینستن ایجاد می‌کند و آن ها بعد از آشنایی متوجه می شوند که هر دو از حزب متنفر هستند. داستان کتاب وقتی هیجان‌انگیزتر و جدی‌تر می شود که اوبراین آن ها را به خانه خود دعوت می کند و… (همه چیزهایی که خواندید قسمت بسیار کوچکی از اتفاقات و حوادث کتاب ۱۹۸۴ بود و خیلی از موارد کتاب فاش نشده است.)

خلاصه کتاب 1984

درباره کتاب ۱۹۸۴ جرج اورول

درست است که کتاب ۱۹۸۴ یک کتاب تخیلی محسوب می‌شود و شاید حکومت‌های زیادی مانند حکومت اوشینیا در دنیای واقعی وجود نداشته باشند اما هنوز هم مسئله امنیت و حریم خصوصی یکی از دغدغه‌های مهم انسان است. اگر دولت‌ها مسئله امنیت و حریم خصوصی را رعایت نکنند و با استفاده از قدرت کنترل مواردی مانند اپلیکیشن‌های موبایل را در دست بگیرند، ممکن است موبایل شخصی هر فردی را هک کنند و آن را تبدیل به یک دستگاه تلسکرین کنند. تلسکرین دستگاه جاسوسی حزب در کتاب ۱۹۸۴ است که در همه‌ی خانه‌ها نصب شده و قادر است صدا و تصویر شما را در ۲۴ ساعت شبانه‌روز مخابره کند.

نکته‌ای که می‌خواهم به آن اشاره کنم این است که دنیای عجیب کتاب ۱۹۸۴ چندان هم غیرواقعی و دور از ذهن نیست و ایجاد و تشکیل همچین دنیایی غیرممکن نیست.

جرج اورول کتاب ۱۹۸۴ را استادانه نوشته و موضوعات مختلف را بسیار زیبا به همدیگر وصل می‌کند. پیش‌بینی‌های اورول بسیار جسورانه است و نوشته های او در مورد دغدغه‌های فکری انسان، ترس، امید، وجه تاریک قدرت، جدال دروغ و حقیقت، و… بسیار دقیق هستند.


ترجمه مهدی بهره مند از کتاب ۱۹۸۴ یک ترجمه خوب و روان است اما ایرادهای نگارشی متعددی در کتاب وجود دارد. پیشنهاد می‌کنم خواندن این کتاب ترسناک ولی واجب را از دست ندهید.


جالب است بدانید، کتاب ۱۹۸۴ در شبکه کتابخوانی گودریدز توانسته است با رای بیش از ۲ میلیون نفر امتیاز ۴٫۱۵ از ۵ را کسب کند.

[ لینک: فرار از اردوگاه ۱۴ – فرار مردی از کره شمالی به سوی آزادی ]

کتاب 1984 با ترجمه مهدی بهره مند

قسمت های خواندنی کتاب ۱۹۸۴

در فاصله نسبتا دوری یک هلیگوپتر در آسمان در پرواز بود و دایم فاصله خود را کم می کرد و از سطح سقف ساختمان ها پایین تر می آمد و بعد با یک حرکت دوباره اوج می گرفت و بالا می رفت. این هلیکوپتر جزء سازمان پلیس بود و از پشت پنجره ساختمان ها مردم را تحت نظر می گرفت.

وقتی هیچ نوع اثر خارجی که بتوان برای به یاد آوردن گذشته ها به آن رجوع کرد وجود نداشته باشد حتی مهمترین وقایع زندگی نیز از خاطر انسان می رود.

تا هنگامی که به هوش نیایند نمی توانند دست به انقلاب بزنند و تا هنگامی که انقلاب صورت نگیرد، به هوش نخواهند آمد.

آزادی، آزادی ابراز این حقیقت است که دو به اضافه دو چهار شود. اگر این حق اعطا شود، همه حقوق دیگر به دنبال آن تحصیل خواهد شد.

هنگامی که انسان، زندگی انسانی ندارد مرگ و زندگی مشابه است.

ما هم الان از زمان انقلاب و زمان قبل از آن چیزی نمی دانیم، تمام اسناد و مدارک و پرونده ها یا از میان رفته و یا مجعول است، تمام کتاب ها دوباره نویسی شده، تمام مجسمه ها، خیابان ها و ساختمان ها از نو نامگذاری شده و هر تاریخی تغییر یافته است و این وضع، همچنان هر روز به دنبال روز قبل و هر دقیقه به دنبال دقیقه ماقبل خود ادامه می یابد. تاریخ متوقف شده است و هیچ چیز جز زمان حال پایان ناپذیری که در آن همیشه حق با حزب است وجود ندارد.

یک جامعه طبقاتی فقط بر اساس فقر و نادانی می تواند امکان پذیر باشد.

فقط چهار طریق برای سقوط یک طبقه حاکمه وجود دارد: یا از خارج مورد حمله قرار می گیرد و مغلوب می شود، و یا به حدی در حکومت عدم کفایت نشان می دهد که توده های مردم تحریک به انقلاب می شوند و یا اجازه می دهد که یک طبقه متوسط ناراضی به وجود آید و یا آنکه اصولا اعتماد به خود و علاقه به حکومت را از دست می دهد.

در مقابل درد هیچکس نمی تواند قهرمان بماند. هیچکس.

قدرت وسیله نیست بلکه هدف است. انسان یک دیکتاتوری ایجاد نمی کند که انقلاب را حفظ کند بلکه انقلاب برپا می کند که دیکتاتوری را به وجود بیاورد.

[ لینک مرتبط: بهترین ترجمه کتاب ۱۹۸۴ کدام است؟ ]

قسمت هایی از متن کتاب 1984

اینفوگرافیکی از کتاب ۱۹۸۴

بر اساس کتاب ۱۹۸۴ یک اینفوگرافیک توسط کافه‌بوک ترجمه و بازطراحی شده است که در زیر می‌توانید آن را مطالعه کنید. این اینفوگرافیک به نحوی خلاصه قسمت‌های مهم کتاب است که شما می‌توانید با خواندن آن به راحتی کتاب را مرور کنید.


توجه: اگر کتاب ۱۹۸۴ را نخوانده‌اید و روی فاش شدن داستان کتاب حساس هستید، پیشنهاد می‌کنیم همه‌ی بخش‌های این اینفوگرافیک را مطالعه نکنید. در این طرح، مخصوصا در قسمت معرفی شخصیت‌های اصلی کتاب و ارتباط آن‌ها با همدیگر، بخش‌هایی از کتاب فاش می‌شود.

اینفوگرافیک کتاب 1984

مشخصات کتاب

  • کتاب ۱۹۸۴
  • نویسنده: جرج اورول
  • ترجمه: مهدی بهره مند
  • تعداد صفحات: ۳۵۲
  • چاپ غیررسمی

نظر شما در مورد کتاب ۱۹۸۴ چیست؟


معرفی چند رمان خارجی دیگر:

فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب

امتیاز شما به مطلب

دوست داشتم: 1248
دوست نداشتم: 364
میانگین امتیازات: 3.43

انتشارات متخصصان

140 دیدگاه در “کتاب ۱۹۸۴ | معرفی + اینفوگرافیک

عشق توی داستان های سیاسی مثل یک برش رنگی بر روی یک عکس سیاه وسفیده و داستان رو جذاب میکنه و قسمتی که وینستون داشت کتاب رو میخوند یکم از حوصله خارج بود ولی در کل جامعه امروز ما رو‌توصیف میکرد و به نظر من یک دست در جامعه صدا نداره و اگر کسی بخواد بر ضد نظام بلند بشه نباید به تنهایی ریسک کنه و جلو بره بلکه همیشه برد با بودن همه با همه و توی این کتاب حتی اینقد خوف زیاد بود و همه به هم بی اعتماد ، که نمیشد حتی گروهکی تشکیل داد و این خیلی ناراحت کننده و غم انگیز بود که وینستون اخر سر مجبور میشه حتی قلبش هم در اختیار حزب بزاره و به نظر این اخرین نقطه و غمگین ترین نقطه از زندگی یه ادم میتونی باشه و بعد از سر بیچارگی باقلبش تسلیم بشه

سلام به همه
کتاب بدکی نبود ولی خب انتظارم از آخرش یه چیز دیگ بود
بعضی چیز هاش هم متوجه نشدم مثلا اینکه چرا انقد آخرش عاشق ناظر کبیر و حذب شده بود و آزادش کرده بودن

تازه داشتم میخوندم این کتاب رو همه گفتن حس بدی گرفتمو ترسناک بود نمیخونمش دیگه😅

بخونش حتما، فارق از اینکه ناراحتت کنه با نه

بدترین ترجمه این کتاب از صدیقه عیوضی است.

بنده بااینکه تاصفحه ۸۰رو خوندم اما برداشتم اینه که همیشه نیروی محرکه در رفرم یا انقلاب طبقه روشنفکران ونخبگان نیستند بلکه نیاز ی ازجنس رنجبران هم میتواند فوران یک تغییر باشد هرچندباهزینه بسیار بیشتر

باسلام. تشکر از سایت خوبتان. لطفا نظراتی که حاوی اسپویل است را به هیچ وجه در مورد هیچ کتابی منتشر نکنید. باسپاس

من تا حالا بیش از ۵۰۰ جلد از کتابای مختلف جهانو خوندم…برای اینکه به قولی اطناب ممل نشه و روده درازی نکنم خیلی سریع بگم بین این ۵۰۰ جلد با اختلاف خییییلی زیاد ۱۹۸۴ بهترین بود…دیالوگاش…فضاش…اگر بگم بیشتر از ۲۰ بار ۴۰ صفحه اخر کتابو تاحالا خوندم گزافه نگفتم…به شدت مجذوب این کتاب و یه دنبال اون ادبیات انگلیس شدم…عالیه

لطفا پاراگراف آخر کتاب رو توضیح بده

درود.اواخر کتاب وقتی که وینستون بعد ازشکنجه های شدید، تصمیم به همکاری باحزب میگیره، و ذهنش رو تسلیم حزب میکنه(مثلا میگه دو بعلاوه دو میشه پنج) تنها کورسوی امیدش این بود ک قلبش رو تسلیم نمیکنه و لحظه مرگش( که معتقد بود زندانیا قبل از شلیک به سرشون، احساس میکنن ک اون لحظه داره فرا میرسه) با تنفر از پیشوای بزرگ میمیره و همین به منزله پیروزی وینستون بر حزب بود.(همونطوری ک در اواخر کتاب اوبراین میگف برتری ما به دیکتاتوری های قبلی اینکه زندانی رو قبل از اصلاح نمیکشیم و وینستون فک میکرد با تنفر از پیشوا در لحظه مرگ، برا این موضوع فائق میاد و اونه ک پیروز میشه).ولی اونجا که ازترس موش، به عشق جولیا خیانت کرد درواقع اشاره شد به تسلیم شدن قلب و احساسش به حزب‌.و نهایتا زمان مرگش بجای تنفر از پیشوا، عاشق پیشوا بود؛ متاسفانه حزب پیروز شد‌.بسیار حزن الود، ولی حقیقته. چرا مردم کره شمالی باوجود سه نسل ظلم غیرقابل تصور خانواده کیم، همچنان سکوت میکنن؟چون ذهن،تفکر،عقیده و احساسشون درکنترل حکومت دیکتاتوره کیم هست.اونا حتی ازاین مساله که تحت ظلم هستن هم، اگاهی ندارن(بجز عده معدودی). به حدی ایزوله هستن، که جهانی متفاوت با جهنمی که درش هستن رو نمیتونن تصور کنن‌.

نمایش تصویر ترسناکی از آینده و نوع نگاه و تفکر قدرت مندان و قدرت طلبان در کنار زیست و تلاش مردم پایین دست اجتماع برای رهایی از رویه حاکم سیستم بر جامعه و حقایق زشت و دوستنداشتنی کلیات کتاب رو تشکیل میده…۱۹۸۴ صرقا یک کتاب نیست بخشی از آینده و گذشته است

در یک کلام میشه گفت یک کتاب بی نظیر یک داستان عالی یک پردازش فوق العاده ماهیت داستان در مورد جهانی پر از درد و رنج هست جهانی سیاه جهانی پر از شکنجه که شما در اون حتی حق فکر کردن هم ندارید خرید و خوندنش رو همه توصیه می کنم تنها جایی است که تا که کشش کافی را نداشت جایی هست که در یک جزو میدم دست شخصیت اصلی تا بخونه و اون قسمتش بنظر بیهوده میومد و از روند داستان خارج میشد
من این کتاب رو با ترجمه حمیدرضا بلوچ خوندم ترجمه روان و خوب بود و مشکلی نداشت

یک فیلم از روی این کتاب ساخته شده به نام همون ۱۹۸۴ و باید بگم کتاب خیلی خیلی از اون فیلم بهتره و خیلی از سکانس های فیلم با کتاب همخوانی ندارد و به کتاب وفادار نیست ،فیلمشو ندید هم چیز خاصی رو از دست نمیدید حتی من توصیه می کنم نبینید ارزش آنچنانی نداره نونه‌اش جایی که وینستون و جولیا میرن باهم به منزل اوبراین تو فیلم فقط وینستون میره به منزل اوبراین و این غیرقابل تحمل یا تو خیابان داخل کتاب میخونیم با دهن بسته باهم حرف میزن اما تو فیلم خیلی راحت حرف میزنن با لب زدن

درود بر شما .
همین الان بعد از کلی دو دلی و ترس، از اینکه کتاب خسته کننده باشه و خوندم و دقیقا همین لحظه به پایان رسید …
کتابی سرتاسر جذاب و مفید،فقط به تایید گفته ی دوستان اون قسمت هایی که اسمیت داشت کتاب گلداشتاین رو میخوند خسته کننده به نظر میاومد ولی انصافا باید احسنت گفت به هوش جرج اورول و این قدرت تخیل پرور ایشون .

بنظرم مزرعه حیوانات کار گیراتری بود خلاصه جمع و جور اما این کتاب خیلی تو جزئیات فرو رفته جوری که از حوصله من خارج بود من کتاب مزرعه حیوانات رو بارها خوندم اما این رو فکر نکنم دوباره بخونم البته حرف نویسنده جذابه کتاب هم خوبه اگر کم تر تو جزئیات میرفت میتونست بنظر من هم ردیف کتاب قبلی اون بشه در کل خوندن کتاب رو به کسایی که از مزرعه حیوانات لذت بردن پیشنهاد میکنم

هوش جورج اورول حیرت انگیزه جوری اعماق وجود یه دیکتاتور زده رو برات توضیح میده که باورت نمیشه اخه مرد تو چطوری انقدر دقیق دیکتاتور زده ها رو میشناسی.یه چیزایی رو بهش دقت میکنه که واقعا نمیدونم چطوری توضیحش بدم

سلام من هنوز این کتاب رو نخوندم ولی بشدت مجذوبش شدم باوجود نظرات شمادوستان عزیزو کافه بوک

حتما بخونید من چاپ ۱۳۶۱ مهدی بهره مند رو خوندم بسیار عالی و گیرا بود همین امروز تمومش کردم اما واقعا دوست دارم ادامه داشته باشه ،کاش ادامه ای هم در کار بود

من کتاب را به صوتی از سایت نوار گوش دادم و خیلی لذت بردم.وضعیت کره شمالی را در زهن تداعی میکند.مدتی بود ذهنم درگیر حقیقت واقعیت بیرونی بود و تحریفی که نظام های حاکم در حقیقت واقعیت بیرونی انجام میدهند و آنها را به خورد مردم میدهند.آیا واقعیت هایی که تاریخ را تشکیل داده اند بی کم کاست و کاملا بی طرفانه ثبت شده و به ما رسیده اند ؟ و حقیقت تاریخ زمان حال صادقانه به آیندگان میرسد ؟تصورش هم وحشتناکه.

ترجمه دکتر سینا ساکت از همه بهتره البته اگر گیزتون بیاد
خیلی کامل و جامع توضیح دادند طوری که انگار خودشون نوشتند
ارتباط معناداری با خواننده برقرار میکند
من که همیشه میگردم کتابهایی که دکتر سینا ساکت ترجمه کرده باشند را بخوانم.

کتاب از نظر سیاسی آگاهی بخش هست اما تلخ هست چون واقعیته حداقل برای ما

کتابش عالی بود، ترجمه کتاب خیلی مهمه که از کتاب لذت ببریم یا نه، من ترجمه بهناز پیاده رو خوندم.
خیلی میشد با کتاب ارتباط برقرار کرد با کمی سختگیری انگار خود ایران بود، داستان کتاب تلخ بود ولی واقعی بود مثل داستان زندگی تمام ایرانی ها، کشوری که سرنجام مردمش نابودیه.

این کتاب رو خوندم. کاملا منطبق با وضع خودمونه و…🤐😢

عاشقتمممممم کافه بوک جان بابت این همه توضیح دقیق شما عالی بود حتما میخونم این کتاب رو

من اصلا از این کتاب خوشم نیومد‌. پایان خیلی بدی داشت‌. اصلا هدف این کتاب چیه؟ خواننده از این کتاب چی باید یاد بگیره؟
وقتی مقاوم ترین انسانها هم به بی رحمانه ترین شکل ممکن در مقابل تمامیت خواهها، شکست می خورند و حتی ذهن و قلبشون هم به تسخیر اونا درمیاد، چه پیامی برای خواننده داره؟
لطفا اگه کسی برداشت مفیدی داشته به من هم بگه. شاید من متوجه پیام کتاب نشدم.

تنها کتابیه ک با تموم شدنش داستان شروع میشه

پیامش اینه که همه بازیچه ایم و بهتره با تقدیری که قدرت ها برامون در نطر گرفتن خوش باشیم .

به نظرم این کتاب در درجه ی اول هشداری هست درباره ی یک حکومت فرضی خودکامه (و با تفکرات کمونیستی) و عواقبی که چنین حکومتی میتونه برای مردم و جامعه داشته باشه. اگه اورول برای این کتاب پایان خوبی در نظر میگرفت پیام اصلی اون مورد توجه واقع نمیشد. هدف یک فیلم یا کتاب همیشه نشون دادن انسانیت، عشق و یا مقاومت در برابر ظلم با یه پایان خوش نیست. اتفاقا تأثیرگذاری این کتاب در ناراحت کننده و آزار دهنده بودنشه. درواقع اورول غیر مستقیم بیان میکنه که اگه مردم و دولت ها بی توجهی کنن و نظامی مثل حزب انگسوس بوجود بیاد دیگه هیچ نقطه ی بازگشتی وجود نداره و حتی افکار و حقایق هم می تونن مورد نفوذ و تغییر قرار بگیرن

«آزادی عبارت است از آزادی حقیقی که ما به راحتی قادر باشیم بگوییم دو به اضافه دو میشود چهار. اگر این حقیقت پذیرفته شود، همه ی حقوق به دنبال آن حاصل خواهد شد.»
نمی تونم بگم از خوندن کتاب لذت بردم(فصل آخر مضربم کرد) ، کتاب عجیبی بود و من تا به حال توی این سبک کتاب نخونده بودم.
در کل با خوندن کتاب دو احساس متضاد رو باهم تجربه کردم هم از کتاب متنفر شدم هم عاشقش شدم 🙂

این کتاب به درک بهتر حکومتها کمک میکنه با اینکه به احتمالی سانسور هم شده

جنگ شخصیت در قبول نکردن قوانین سود جوی حکومت در میان میدانی محاصره شده افکار

یکی از بهترین داستان‌ها و بدترین ترجمه‌های عمرم رو با هم تجربه کردم

سلام به کافه بوک عزیز و بسیار متشکرم از زحماتتون برای تنظیم چنین نقدهای موثری.
اگه بخوام کوتاه بگم، میگم این کتاب حقایق بسیاری رو به صورت آدم سیلی میزنه، آدم دردش میگیره، میترسه، ولی واقعیته و جنبه آگاهی بخشی بالایی داره. قطعا پیشنهاد میدم هرکسی بخونتش.

البته این رو هم اضافه کنم که من ترجمه صالح حسینی رو خوندم و عالی بود ترجمه.

اصلا حال نکردم با خوندنش. شاید بخاطر ترجمه ضعیفش بوده! شاید که نه؛ حتما بخاطر ترجمه ضعیف و گنگش بوده.

خود من اول ترجمه ی صالح حسینی رو خوندم ولی برام گنگ بود ولی ترجمه ی ما که میرعباسی رو به شدت پیشنهاد میکنم اگه دنبال ترجمه روان هستید

کتاب خوبی بود به این دلیل که نویسنده جلوتر از زمان فکر میکرده اما تاثیر مثبتی نداره و حس بدی به خواننده میده .ممنون از مطالب مفید شما.بهداد

خیلی ممنون از زحماتتون.
دغدغه فرهنگی ک دارید شایان تقدیره.
مطالبی که قرار میدین بویژه خلاصه و اینفوگرافی هم برای ترغیب افرادی ک کتاب رو نخوندن مفیده هم برای ماها ک کتاب رو خوندیم و گاهی دوست داریم بعد سالها یادآوری و مرور بشه

مرحبا به شما و این سایت تخصصی👏👏👏👏
اطلاعت کامل و طبقه بندی شدی

کافه بوک سلام!
من با ترجمه ژیلا سازگار پیدا کردم
چاپ کتاب همین شکلیه
نظری داری؟!

سلام دوست گرامی – در مورد کتاب نظرمون اینه که بخونید!
در مورد ترجمه ای هم که اشاره کردید نظری نداریم اما پیشنهاد ما ترجمه صالح حسینی یا کاوه میرعباسی است.

سلام
ایا ممکنه مطلبی تهیه کنین که نشون بده که سانسور های کتاب ها یا حتی این کتاب رو بررسی کنه و قسمت هایی که سانسور شدن و به مخاطب نشون بده؟(یعنی فرق نسخه بی سانسور و نسخه سانسور شده)

سلام ببخشید یه راهنمایی ازتون میخواستم ..کتاب های ۱۹۸۴ و قلعه حیوانات رو خوندم ..میشه لطفا چند کتاب دیگه تو همین سبک معرفی کنید.ممنون

سلام – به نظر ما این کتاب‌ها نیز شبیه کتاب‌های اورول هستند: کتاب دنیای قشنگ نو از هاکسلی – کتاب ظلمت در نیمروز از کوستلر

اگه بگیم کتاب خوبیه بهش ظلم کردیم این کتاب یه شاهکاره به معنای واقعی کلمه💥😍

میدونم شاید مسخره به نظر برسه ولی اگه کمی درباره کره شمالی تحقیق کنین متوجه خواهید شد شباهت عجیبی بین جامعه اوشنیا و کره شمالی وجود داره
شاید هم من فقط این فکر تو سرمه

کاملا موافقم
از کره ی شمالی زیاد کتاب خوندم و بخش هایی که از جاسوسی بچه ها علیه خانواده هاشون میگفت یا در مورد تحریف تاریخ کاملا مثل کره شمالی بود

خیلی عالی بود کسایی که نخوندن حتما این کتاب تهیه کنن و از خوندنش لذت ببرن

خیلی کتاب سیاهیه و پایان تلخی رو رقم میزنه و در انتها شعار چهارمی رو در ناخوداگاه خواننده تثبیت میکنه که امیدواری، یاس است و چه زیبا توضیح میده که بزرگترین فاجعه بشری خیانت به واژه هاست و وقتی واژه ای لوث بشه دیگه میشه انرژی اون کلمه رو نابود کرد مثل حال حاضرمون و حسمون نسبت به شعار تدبیر و امید…..

میتونم دیدگاهتون رو توییت کنم؟
بنظرم خیلی خیلی درست حرفتون

چرا که نه باعث افتخارمه اینم الان رسید به ذهنم که خدمتتون بگم میدونم تلخه ولی هیچوقت منتظر نشین که یه روز خوب بیاد یا براتون بیارن لحظه رو دریابید همین

*اسپویل

کتاب بسیار فوق العاده هستش و من واقعا بعد خوندنش متاثر شدم و اینکه دچار یکم حس ناامیدی شدم چون در اخر حذب خودش به همه غالب میکنه و بر تمام افکار احاطه پیدا میکنه

با احترام به نظرات دوستان… ولی واقعیتش من نتونستم با کتاب ارتباط برقرار کنم. به نظرم کتاب قلعه حیوانات تجسم بهتری از یک جامعه استبدادی ارائه میداد.
پرداختن بسیار زیاد به جزئیات در متن گاهی خسته کننده میشه. و از همه مهمتر اینکه… تلقین احساس منفی در هنر به مخاطب برایم قابل درک نیست. اینکه بعنوان مخاطب، در انتهای کتاب حس مسخ شدگی را داشته باشم یک نکته بسیارمنفی از لحاظ روانشناسی آثار هنری به حساب میاد. *همانطور که خیلی از دوستان در نظراتشون اعلام کردند که احساس منفی نسبت به خود و جامعه پیرامون پیدا کردند. در حالیکه یک کتاب می تواند نقش روشنگری و القای رفتارهای مثبت داشته باشد.

در کل من مطالعه این کتاب را به هیچکس توصیه نخواهم کرد.

به دوستان پیشنهاد میکنم بعد از خوندن این کتاب یا حتی قبلش کتاب ( استالین نوشته ی ادوارد رادزینسکی) رو بخونن تا بفهمن اون جامعه که جرج اورول خلق کرده ، ایده ش از کجا نشأت گرفته

رمان ۱۹۸۴ رو که خوندم، راغب شدم که رمانهای دیگه رو هم بخونم. الان فقط دارم شاهکارها رو می خونم. رمان ۱۹۸۴ یه شاهکاره.

کتابی فوق العاده که اواخرش خصوصا قسمتی که وینستون توسط اوبراین مورد شکنجه قرار میگرفت ناخواسته یه حس ترس عجیب اما دلنشین رو وارد روحم میکرد. به جرات یکی از بهترین کتاب هایی که خوندم و خیلی راضیم که جزو صد کتاب برتر هست چون واقعا ارزششو داره. این کتاب تو دنیای امروز همچین هم دور از تصور نیست و همونطور که تو مطلب گفته شد ممکنه که توسط قدرت های برتر دنیا یه همچین چیزی به وجود بیاد. کتاب خیلی خوبی بود و کاملا پیشنهاد میکنم

این کتاب و نیز کتاب دیگر جورج ارول «مزرعه حیوانات» بر اساس جامعه در حال خفقان شوروی در زمان استالین نوشته شده است.استالین چنان ترس و رعبی در جامعه شوروی ایجاد کرده بود که در تاریخ بی‌نظیر بود و بعد از او هم دیگر تکرار نشد.برادر بزرگ نام مستعار استالین و «کتاب» هم نام مستعار کتابهای لئون تروتسکی است که به شدت ممنوع بودند.بعدها بسیاری تلاش کردند که حکومت خود را بر اساس الگوهای استالینی بنا کنند و شباهت جریانات این کتابها با زندگی روزمره حکومتهای منطقه خاورمیانه و حتی اروپای شرقی به همین دلیل است.

کتاب بی نظری هست، این که تمام کارهایی که انجام میدی، حرکات صورتت همه تحت نظر هست.
حس دوگانه باوری کتاب خیلی دوست داشتم.
یکسره با خودم می گفتم میتونه دروغ بگه و توی ذهنش به موضوع دیگه ای فک کنه اما بالاخره ذهنش تسلیم شد.

کسی که این کتاب رو نخونده باشه بی شک و بدون کوچکترین تردید بیسواده بدون افراط!

از ٧ صبح تا الان(ساعت ۴:١۵) شروع کردم به خوندن و تمومش کردم
إحساسى که آخر کتاب داشتم( و هنوزم هست!)تلفیقى از ترس،ناراحتى زیاد و تعجب بود
کتاب،کتاب عجیبیه
روایت هم روایت عجیبیه
ولى خیلى حس ناراحتى روم اثر گذاشته

*اسپویل

کتابه واقن عالی بود ولی آخرشو نفهمیدم میمیره یا نه؟

مدت ها بود گوشه خونه بود و نمیخوندمش….ولی بعد از یک مدت شروع کردم به خوندمش و وقتی فقط صفحات اولیشووو شروع کردم به خوندن دیگه نتوونستم زمینش بذارم.به معنی واقعی زیبا بود

اگر امیدی هست به طبقه ی کارگر است!

عاللللللی همه باید بخوننش

*اسپویل

اوایل فک میکردم خستە کنندەس وسطش عالی بود اخرش ترسناااک
ولی نفھمیدم چرا وینستونو ژولیارو ازاد کردن چون چند صفحە اخرو نخوندم از ترس🙈

چون عقیده شون و باورشکن رو از جامعه پاک کنن
اول داستان نگاه نفرت بار وینستون و جولیا به افراد چاق و طاس رو میگه و اخر داسنان وینستون یکی از همون مولدار های چاق و طاس میشه

ترسناک. شاید بعد از خوندن احساس بی اراده بودن در مقابل سیل حوادث سیاسی و اجتماعی به آدم دست بده . صحبت در خصوص دوگانه باوری به نظرم مهم ترین نکته این کتاب بود؛ داشتن دو عقیده متضاد و اعتقاد به درست بودن هر دو. یا به عبارتی اعتقاد به یک دروغ و پرورش این مهارت در خود.
به نظر داستان در میانه کتاب که به شرح کتاب گلدشتاین میرسه کمی از رمان بودن فاصله میگیره و شبیه یک کتاب فلسفی میشه که واسه من خسته کننده بود و اگه خلاصه تر بود قشنگ تر میشد ولی در ادامه که سیل حوادث بر شخصیت اصلی میباره کتاب رو خواندنی تر حتی از قسمت های ابتدایی‌ میکنه.
متشکرم به خاطر وقتی که برای خواندن این مطلب گذاشتید.

*اسپویل

چون دیگه شستشوی مغزیشون داده بودن و عاشق برادر بزرگ شده بود وینستون

به نظر من که داستان قلعه حیوانات و ۱۹۸۴ داستان ما ایرانی هاست

سلام سه شعار اصلی حزب دقیقا چه معنایی میده؟! من هر سری یه شکل ازش برداشت میکنم!

این داستان تمام انقلاب های دنیاست نه فقط ما.در تمام دنیا سیاست مدار ها با کارهاشون زندگی مردم رو تحت تاثیر قرار میدن.مگه کمه اعتراضات بی نتیجه در تمام دنیا

من در دوره ای که در یک شرکت مشغول به کار بودم، شروع به خوندن این کتاب کردم! یادمه اینقدر جذبش شده بودم که تو تمام مسیر خونه تا شرکت داشتم می خوندمش، وقتی به شرکت رسیدم هم نمی تونستم بذارمش کنار. خوشبختانه اون روز پروژه هم نداشتیم و فراغت داشتم ولی رییسمون چون دوست نداشت حتی در اوقات فراغت هم به امور شخصی بپردازیم یه دوربین تو آتلیه نصب کرده بود و خیلی وقتا هم چِکِش می کرد! خوندن اون کتاب در حالیکه باید از دوربین آتلیه مخفی می موندم و اضطراب ناشی از اینکه رییس نفهمه، باعث شده بود بیشتر با شخصیت داستان همزادپنداری کنم! اگرچه که زندگی تو این کشور فی نفسه خودش باعث همزادپنداری با شخصیت داستان هست!!!

واقعا لذت بردم و گاهی همزاد پنداری کردم در جامعه ای ک دارم زندگی میکنم!

انقدر خوب زشتی و ترس و دیکتاتوریو توضیح میده که ادم با تمام وجود حسش میکنه… کتاب ترسناک خوبیه

این کتاب رو نمیشه زمین گذاشت …
حتما بخوندیش …شخصیت پردازی در کم نقص ترین حالت ممکن هست …و در یک کلام” عالی”

سلام، من ۱۹۸۴رو خیلی تعریفشو شنیده بودم، توی نمایشگاهی ک توی دانشگاهمون برگزارشده بود تهیه کردم این کتابو، بعضی قسمتاشو متوجه نمیشم😢ترجمه های مختلفش باهم فرق داره عایا؟؟؟؟

هم مهیج هم سخت هم ترسناک بود ولی زیاد خوشم نیومد

من هنوز نفهمیدم چه نتیجه ای ازین داستان باید بگیرم:(

کتاب بی نظیریه که قلم قوی و محکم نویسنده رو به رخ خواننده می کشه با این که بارها و بارها خوندم داستان رو هنوز هم برام جدیده و هر بار با خوندنش گاهی حس وحشت و تازگی برام ایجاد میشه ..‌عالللیه

فقط افسوس خوردم ک چرا کتاب چاپ قدیمیشو با ترجمه بهره مند از دستفروش خریدم.هم چند صفحش موجود نبود و هم ترجمش ضعیف بود

ترجمه صالح حسینی به مراتب از اینی که معرفی کردید هم بهتره و هم معتبرتر
پیشنهاد میکنم اون رو بخونید

سلام به دوستان عزیز

ببخشید کسی از شما ترجمه مهدی صائمب رو خونده
خوبه به نظرتون؟؟

این کتاب فوق العاده هست.باور نمیکنی که یه نفر شرح حال یه جامعه رو اینقد خوب به تصویر بکشه.اسم کتاب شاید برانگیزاننده نباشه ولی پنجاه صفحه اول که خوندی شک ندارم محاله کنارش بذاری.
مثل قلعه حیوانات یه کتاب سیاسی اجتماعی واقعا جذاب هست.
مخصوصا جملات زیبایی که لابه لای متن کتاب میاد.

“تاریخ چیزی نبود جز لوحی که دائم آن را به ضرورت پاک میکردند و دوباره می نوشتند با وجود این کار محال بود که ثابت کرد که دستکاری صورت گرفته است. “

بله من خوندم و به نظرم کامله و تمام اون چیزهایی که درموردش نظر داده بودن و دقیقا تو دل کتاب پیدا میکنید

سلام، کتاب فوق العاده ای جهت آگاهی بخشی میباشد . به نظر من در عصر جدید و امروز حال و هوای ما ، مهمترین وظیفه هر آدم متفکر و صاحب اندیشه ای آگاه سازی دیگران می باشد که ما از کجا ضربه خورده ایم . موارد شناسایی شود ، آگاه سازی صورت پذیرد و ان شاله با آگاه شدن همه ی آحاد جامعه مواردی که از آن ضربه خوردیم تکرار نشود.
به امید اندیشیدن قبل از انجام هر کاری

کتاب فوق العاده ای بود.هر انسانی بعد از سن بلوغ باید این کتاب رو حداقل یکبار بخونه .من ازین کتاب فهمیدم هر انسانی که اگاه نباشه قطعا یک بردس . اولین شرط آزادی آگاهیست.

الان ساعت ۱:۳۰ شب هست و همین الان این کتاب رو تموم کردم . این کتاب یک شاهکاره. باور کنید لحظه به لحظه با شخصیت وینستون درد رو احساس کردم وای که جنون قدرت چه می کنه با انسان ها و چقدر آدم ها می تونند وحشتناک و پلید باشند . این رمان خیلی تلخه اما حقیقتی هست که ما ازش فرار می کنیم .پیشنهاد می کنم حتما این کتاب رو مطالعه کنید اما زمانی رو بهش اختصاص بدید که شرایط روحی آرام و مناسبی داشته باشید چون واقعا آدم رو در گیر می کنه

به نظرم اواخر داستان جذابیت اولش را ندارد و در کل زیادی سیاه و سفید به قضیه نگاه کرده.

بهترین جمله ای که کل این کتاب رو توصیف میکنه به نظرم از آقای ایوب آقاخانی هست که گفتن:خوندن این کتاب تجربه یک خوف پایدار و خفقان مستمر هست….از ابتدای کتاب وارد یک دنیای خیالیِ بسیار مستبدانه میشیم و در اواسط به زیبایی هرچه تمامتر بسیار نرم و سیال وارد یک ماجرای عشقیه بسیار پر احساسو پر کشش میشیم که در ابتدا اصلا انتظارش رو نداشتیم از این کتاب….نثر بسیار زیبا و داستان بسیار پر کششی هست،و شاید در خلال خوندنش خیلی جاها احساس مشابهی با وینستن پیدا کنیم

این کتاب حال منم بد کرد 🙁 تو شرایطی هستم که اگه ادامه بدم مظطرب ترم میکنه ترجیح میدم ادامه شو بعدا بخونم 😑

بله دقیقا همینطوره این کتاب فوق العادس, و یه مورد دیگه, به عنوان یک کتابخوان لطفا دستور نگارش فارسی رو رعایت کنید:
ذهنِ آشفته ای, دنبالِ لذت, دردِ عمیق, شروعِ داستان

اگر از من بپرسن چه کتابی رو معرفی می کنی واسه افزایش اگاهی و درک مردم کشورت از وضع موجود، قطعا ۱۹۸۴ رو معرفی می کنم. از اونهایی ک میگن کتاب به شدت سیاسیه باید بپرسم ک ایا زندگی ما جدای از سیاسته؟ از نانی ک هر روزه میخوریم تا شغل و اینده و سرنوشت ما همه و همه گره خورده به سیاست سیاستمداران ما و تا مردم ما به درک و اگاهی سیاسی نرسن اوضاع ما بهتر ک نخواهد شد هیچ رفته رفته بد و بدتر میشود. خواندن این کتاب از واجباتست وگرنه در مدارس کشور کانادا تدریس نمیشد

من چندین بار کتاب رو شروع کردم و تو ۵۰ صفحه ی اول رهاش کردم اما این بار تا صفحه ی ۱۰۰ با زور خوندم و کتاب جذبم کرد ، کتاب واقعا خوبی بود ،بنظرم با خوندن کتاب چیزی رو از دست نمیدید و در آخر عقایدتون خیلی باز تر میشه

اگر ذهنه آشفته ای دارین و به دنباله لذت از یک درده عمیق هستین در خوندن این کتاب شک نکنید. فقط در شروعه داستان صبوری کنید، بعد از اون داستان به طرز بیرحمانه ای شمارو تو خودش غرق می کنه.

بله دقیقا همینطوره این کتاب فوق العادس, و یه مورد دیگه, به عنوان یک کتابخوان لطفا دستور نگارش فارسی رو رعایت کنید:
ذهنِ آشفته ای, دنبالِ لذت, دردِ عمیق, شروعِ داستان

سلام دوستان کافه بوکی . خسته نباشید . من سال پیش یه بار این کتاب را از کتابخانه امانت گرفتم اما هرچه قدر سعی کردم نتونستم با کتاب ارتباط برقرار کنم. ینی از چند صفحه جلوتر نرفتم. ولی با این شیوه روایت و توضیحات شما از کتاب مشتاق شدم یه بار دیگه امنتش بگیرم و بخونمش.
متشکرم از سایت و کانال خوبتون

اولش یک مقدار خشکه. اما رفته رفته بسیار جذاب میشه

دوست عزیز، من هم چندین بار شروع کردم و کنار گذاشتم و نتونستم باهاش ارتباط برقرار کنم اما روزی که شروع کردم و هر چقدر پیش میرفتم مجذوب و مجذوب تر میشدم و الان با قاطعیت میتونم بگم یکی از بهترین کتاب هایی بود که خوندم، سر کتاب مرشد و مارگاریتا هم این حس رو داشتم که اون هم یکی از بهترین ها بود. توصیه میکنم حتما بخونید

قبلا خلاصه ای از کتابو خونده بودم ک به این نتیجه رسیدم جزو اولویتام نباشه خوندنش
اما الان ک خوندمش میگم واقعا عالیه این کتاب
خیلی جالب و جذاب
حجمش هم خیلی نیست چهار پنج روزه میخونیدش
درکل پیشنهاد میکنم مطالعه کنید حتما

کتاب خیلی خشک،جدی،تلخ و آزار دهنده شروع میشه اما در ادامه به قدری شخصیت پردازی و داستانگویی جذاب میشه که نمیشه از خوندنش منصرف شد

با عرض سلام و خسته نباشید
حقیقتا من یه فروشنده ای رو میشناسم که خیلی از کتاب ها رو با قیمت خیلی پایین تر می فروشن روی جلد کتاب ها هم اثری از هولوگرام نیست و تاریخ چاپ درست و حسابی هم نداره خواستم بپرسم که آیا خریدن این کتاب ها کار درستی هست و اصلا از کجا میان؟؟

یه جاهایی از کتاب برای طولانی شدن تکراری و گیج کننده هست اما شخصیت پردازی ها به طرز درستی انجام شده که گاها در وسط ماجرا فکر میکنید واقعا یکی دنبال آدم هست و سیاسی بودن کامل کتاب در جاهایی حالت خشک به کتاب میده اما واقعا نویسنده اون را در بعضی جاها به طرزی عجیب از بین میبره و شما مرتب دنبال میکنید که ببینید ادامه ماجرا چی میشه. برای یکبار خوندن مناسب هست چون بعضی بخشها ادم رو کسل میکنه اما واقعا تحلیل ها و قلم نویسنده برای بیان چنین سبکی عالی هست.

به نظر من همه باید این رمان رو بخونن.این رمان برای کسانی که ذهنشون پر از عقاید شکل نگرفته ی سیاسی هستش ،عالیه چون به نظر من یه جورایی به نگرش سیاسی شما شکل میده .در کل کتاب فوق العاده ایه.

به نظر من همه مردم باید این کتاب رو مطالعه کنند .مخصوصا کسانی که ذهنشون پر از عقاید شکل نگرفته سیاسی هستش ،چون این کتاب به تمام افکار آشفته ی سیاسی شما نظم میده. البته صفحاتی از کتاب از موضوع اصلی خارج و کسل کننده میشه اما به خوندن این کتاب فوق العاده می ارزه.

همیشه فک میکردم این کتاب جزو کتاب های خشک و بی روح و خسته کننده سیاسیه، ولی با خوندن این پست و معرفی شما بسیار ترغیب شدم که به زودی بخونمش… داستانی که گفتید شباهت های زیادی با قلعه حیوانات داره… البته دوس دارم کتاب «میرا» از کریستوفر فرانک رو هم پیشنهاد کنم، احتمالا شباهت های زیادی با این داستان داره، و البته میرا دو تا مزیت بزرگ نسبت به این کتاب داره، اولی حجم بسیار کم و توصیف های صریح و اجتناب از زیاده گویی، و دومی عشق که در بین همه ی سختی ها، تنها انگیزه فرار و در نهایت خودکشی شخصیت های اصلی داستانه… اگه از این سبک کتاب خوشتون میاد «میرا، نوشته کریستوفر فرانک» رو از دست ندید…

برای من جذاب نبود نه کتاب تونستم تموم کنم و نه فیلمشو هر دو رو تا دو سوم بیشترنشد تحمل کنم
موضوع جالب بود ولی نحوه ارائه موضوع جذاب نبود به نظر من

شما ی کوچولو تمرکز داشته باشید و فکرتون رو درگیره چیزای غیرمهم وحتی مهم از دیدگاهه شمادراوج مهم نبودن از دیده دیگران نکنیدکتاب روکاملا متوجه خواهیدشد…و با یک دیده بازتر و بدون اغراق یک پله ازبقیه جلو بودن رو تجربه خواهیدکرد…باتشکر

کتاب قابل تامل و قوی ایه.دلنشین نیست مثل مزرعه حیوانات به سختی و کند شاید مطالعه بشه برای من که اینجوری بود ولی خوندنش توصیه میشه. حقایقی از سیاست و قدرت برملا میکنه که به نسبت وسعت ابعاد موضوعات مطرح شده در کتاب چندان هم در دنیای امروز غیرملموس نیست.گفتگوهای وینستن و اوبراین جالب توجه بودن.این ترجمه به نظرم روان تر و بهتر بود قبلا با ترجمه صالح حسینی خوندم ولی نصفه رهاش کردم

سلام من بخاطر ترجمه دشواری که یه مترجم دیگه داشت از خوندنش لذت نبردم خیلی جاهاش رو متوجه نشدم و بارها یک متن رو می خوندم . ولی در کل داستان خوبی بود دوستش داشتم.

امروز تمومش کردم. یکی از بهترینایی بود که تا به حال خوندم. و خیلی از واقعیت های دنیای کنونی رو به ما نشون میده. و در انتها نشون میده قدرت چطور میتونه به چیزی که باور نداریم معتقدمون کنه. فوق العادس این کتاب.

بنظرم آدم را بیدار میکنه درضمن تو کانادا سر کلاس درس میدهند و امتهان هـم از این کتاب میگیرند( کتاب خَیلى مهمى هـست همچنین حیوانات مزرعه)

من این کتاب رو دیشب تمام کردم
احساس می کنم داستانش بیمارم کرده و خیلی تاثیر بدی روم گذاشته! (بستگی به شخصیت خود آدم هم داره من بشدت حساسم)
به کسی پیشنهاد نمی کنم بخونه
ولی از نظر نوع کتاب قوی ای بود و مخاطب رو به دنبال خودش می کشه ولی مخاطب از روند داستان عذاب می کشه و بشدت دلهره آوره!!

من با خوندن کتاب مزرعه حیوانات تشویق شدم که این کتاب رو بخونم. ولی نمی دونم چرا هیچی از کتاب ۱۹۸۴ نفهمیدم. خیلی گنگ و گیج بود برام. وسط داستان میبینی ۲۰ صفحه برات اموزش سیاست میده. کلا باهاش نتونستم ارتباط برقرار کنم . ولی از قلعه حیوانات لذت بردم.

وقتی این کتابو میخوندم واقعا غرق داستانش شده بودم و گاهی اوقات حتی فکر میکردم که کسی داره دنبالم میکنه 😁
و یه نکته جالب اینکه تو کتاب میگه که دولت از توی تلویزیون مردم رو نگاه میکنه و نمیتونند تلویزیون رو خاموش کنند، چن وقت پیش بود که اخبار میگفت سازمان های جاسوسی از توی اسمارت تی وی و از مردم جاسوسی میکنند و اونارو میبینند چیزی که اورول ۵۰ سال پیش پیش بینی کرده بود

کتابی که به خاطر نویسنده معروفش ، بی دلیل معروف شد
کتابی بسیار خشک و خسته کننده
بی روح به معنای واقعی
کتابیست که چیز جدیدی به شما یاد نمیدهد و یک سناریوی تلخ و زننده را روایت میکند، بدون اینکه هیجانی را تزریق کند
وقتتان را با این کتاب هدر ندهید

کاملا موافق هستم، گذشته بر این کتاب به شدت سیاست زده هست و انگار دارید یک جزوه سیاسی میخونید، که به نظرم صرفا به خاطر حرفای سیاسیش جایزه گرفته نه به خاطر داستان و…

کاملا با نظرتون مخالفم. بحثای سیاسی بخش بسیار تاثیرگذار تو سرنوشت یه جامعه س. پس آگاهی و بیداری سیاسی برای پیشرفت جامعه و جلوگیری از درجا زدن برای همه افراد جامعه مهمه. این کتاب دردناک و تلخ هست. چراکه حقایق رو خیلی خشک و واقعی به تصویر میکشه، درست همونجوری که هست. و نویسنده به طرز عجیبی از زمان خودش جلو هست و جالبش اینجاس که با هر جامعه ای حتی جوامع شرقی مطابقت داره. در واقع یه شاهکاره.
این کتاب باید بارها و بارها خونده بشه تا افراد معنی واقعی هرم قدرت و جنگ و جامعه طبقاتی و… رو بفهمن. اهمیت تاریخ و هویت واقعیشونو درک کنن و به دنبال حقایق گذشته تاریخی شون باشن.
خوندن هیچ کتابی وقت تلف کردن نیست. بزرگترین مزیت خوندن هر کتاب اینه که بعدها میتونیم با ذهن روشنتر در موارد مختلف نظر بدیم.

جورج اورول واقعا بی نظیره ,هردو کتاب ۱۹۸۴ و قلعه حیوانات عالین و ذهن آدم رو باز میکنن
شدیدا پیشنهاد میشه

۱۹۸۴ کتاب فوق اعلده ای بود ولی بهترین کتاب قلعه حیوانات هست حتما” بخونید

کتاب خوبی بود. اولین کتاب این مدلی بود که خوندم. فکر کنم بعدش یکم افسرده شدم.
داستانش از یه جایی به بعد شما رو با خودش می‌کشه.
یه جاهایی هم خسته کننده می‌شه.
ولی در کل خیلی کتاب خوبی هست.

من این کتابو تابستون خوندم فوق العاده دبود.البته یکم احساس میکردم که کامل نفهمیدمش،الان که کافه بوک معرفیش کرد دوباره خوندمش و کامل گرفتم.اینفوگرافی هم که گذاشتین عالی بود.ممنون،موفق باشید💐💐

از رمانهاى برتر تاریخ، حتما بخونید

با سلام. این کتاب به خوبی توانسته است شرایط یک جامعه ی بسته و بدون حریم شخصی برای شهروندان را نشان دهد.از دیگر نکات جالب این کتاب تعابیر جالب ِآن بود. مثل پلیس اندیشه!!!!!یعنی پلیسی که به محض این که کسی فکر جرمی را کند سر و کله اش پیدا میشود!!!این یعنی حتی قدرت فکر کردن ودر خویشتن خود غرق شدن هم از تو گرفته میشود وبه قول زنده یاد نادر ابراهیمی تبعید ابدی روح آغاز میشود.

من به اینجا رسیدم که اوبرین با اون دو شخصیت قرار گذاشته، یک جاهایی از کتاب حیرت اور و زیباست ، چه حس خفقانی رو منتقل میکنه به آدم و البته تنفر رو …

ادامه کتاب به مراتب قوی تر و زیباتر خواهد بود…

من این کتاب رو قبلا خواندم. الان در حال خواندن کتاب «روح گریان من» هستم که ماجرای یک زن جاسوس کره شمالی هستش. در خیلی موارد این دو کتاب از نظر دولتها شبیه هم هستند.

من دیروز خوندن این کتاب رو تموم کردم و واقعا لحظه به لحظه با ترسها و شکنجه هاش زندگی کردم خیلی زیبا و واقعی بود و تحلیل شما ازین کتاب کاملا به جا بود و ازون دست کتابهاست که هرگز از یاد آدم نمیره….فوق العاده بود

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *